Mozart - De ster van een wonderkind

Jos Meersmans is een meester-verteller. Hij verhaalt in heel Vlaanderen schitterende geschiedenissen over Mozart, maar evenzo over Bach, Haydn en vele anderen. Hij doet zijn verhaal intiem en ongelooflijk sfeervol, gekruid met de mooiste muziekfragmenten. Hij brengt ‘Mozart’ voor het voetlicht, een thema dat hij weet te brengen met mooie intonaties en schitterende timing.

Geen betere manier om klassieke muziek te ontdekken! Auteur en verteller, Jos Meersmans (°1951), studeerde musicologie aan de KU- Leuven en was leraar muziekgeschiedenis en algemene muziekcultuur aan het Stedelijk Conservatorium van Leuven. Jarenlang was hij medewerker van BRT 3, Radio 3, nu Klara. Hij reist sinds 1983 rond in Vlaanderen en Nederland, eerst als klavierspeler, nadien als verteller in vele honderden optredens.

 

Locatie: Zaal Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze

Contactpersoon: Joost Vermeersch

Telefoon: +32485128005

E-mailadres: joost.vermeersch@telenet.be

Website: https://deinze.gezinsbond.be/

Doelgroep: Iedereen

Leeftijd: Volwassenen (+18j)

Reservatie verplicht? Ja

Inschrijven van 9/10/2018 tot 12/12/2018 via vooraf inschrijven: joost.vermeersch@telenet.be

Deelnameprijs: € 7,00

Bedrag beschrijving: het juiste bedrag (€ 7pp) overschrijven vòòr 12 december op reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 4427-6851- 5165 met vermelding “Causerie + aantal personen". Leden ontvangen ter plaatse € 2 op lidkaart. Aan de deur € 8

vrijdag, 14. december 2018 - 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Afdeling Deinze

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Roeselare kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Roeselare draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.