Spiegeltheater - De Winter onder de Tafel

De winter onder de tafel

(Tweede eigen productie)

Regie: Johnny De Meyer - Auteur: Roland Topor

 

Florence, een jonge talentvolle vertaalster verhuurt de ruimte onder haar werktafel aan Dragomir, een arme immigrant. Dit is niet naar de zin van haar bemoederende tante en haar uitgever, die verliefd op haar is. Wanneer dan ook nog eens de neef van Dragomir op de proppen komt, kan het leven ten huize Florence niet meer stuk.

In het stuk worden de personages geconfronteerd met financiële nood en materialisme, eenzaamheid en geborgenheid, droom en werkelijkheid. Een verhaal over mensen op zoek naar een thuis.
‘De winter onder de tafel’ is een poëtische komedie vol tederheid en levensvreugde. De winter onder de tafel is geen zeemzoeterig liefdesverhaal, er zit flink wat humor en kolder, een beetje tragiek en zelfs een dotje erotiek in.

  • zaterdag 16 maart 2019 (20 u)
  • zondag 17 maart (17 u)
  • woensdag 20 maart (20 u)
  • vrijdag 22 maart (20 u)
  • zaterdag 23 maart (20 u)
  • maandag 25 maart (20 u)
  • woensdag 27 maart (20 u)
  • zaterdag 30 maart (20 u)
  • zondag 31 maart (11 u)

Ruiterkapel, Piljoenstraat 2, Roeselare (wijk De Ruiter)

Wanneer: 
zaterdag, 16. maart 2019 - 20:00 tot zondag, 31. maart 2019 - 14:00
Waar: 

Ruiterkapel - Piljoenstraat 2, Roeselare

Hoe inschrijven: 

Info en kaarten

Bestellen bij Rik en Maria Sambaer-Maddens: 051 22 54 81 of rik.sambaer@telenet.be 

Je kan ook via www.spiegeltheater.be je kaarten online bestellen (vanaf eind juli). Als je op de homepagina 'tickets' aanklikt, vind je onderaan een bestelformulier dat je - afhankelijk van wat je wil - invult en daarna druk je op bevestigen. Je krijgt sowieso in beide gevallen een mail van je bestelling.

* Seizoenkaart: 3 producties, prijsvoordeel + voorrang bij de plaatsaanduiding: € 25

* Steunseizoenkaart: 3 producties + voorrang bij de plaatsaanduiding + steun: € 35

* Losse kaarten: gastproductie: € 12, studenten € 10, VTP € 7 – eigen producties: € 9, studenten € 7, VTP € 5.

We vragen dat leden van de Gezinsbond, Opendoek, studentenclub of VTP spontaan hun lidkaart voorleggen bij het ophalen van de kaartjes. Bij een abonnement krijg je geen reductie voor lidmaatschap Open Doek/Gezinsbond. De korting zit al in het abonnement.

Betaling op BE 44 2850 3501 8645 van Spiegeltheater vzw te 8800 Roeselare. Voorafbetaling is voor beide partijen comfortabel. Vermeld in de mededelingop je overschrijving de naam van de besteller, de datum van de voorstelling en het aantal kaarten. Ook je telefoonnummer, dan kan een misverstand snel opgelost worden. De reservatie is pas definitief na ontvangst van de betaling.