DRINGENDE MELDING - 10/07/2017

!!! AANDACHT !!! AANDACHT !!! AANDACHT !!!

Afbeeldingsresultaat voor gevaarsbordenEr werd melding gemaakt dat er sinds vermoedelijk eind juni een man gesignaleerd is in Roeselare, die in naam van "De Bond van Grote en Jonge Gezinnen" en ten voordele van een goed doel, handdoeken en lakens aanbiedt. Eerst is er sprake van een gratis aanbieding, maar uiteindelijk werden bedragen van € 150 en € 250 gevraagd. De pakketten zouden dan later op de dag geleverd worden.

Weet dat de Gezinsbond afdeling Roeselare Centrum, alsook de omliggende afdelingen, nooit zo'n verkoop organiseren, dit nog nooit deden en het ook nooit zullen doen. Ga niet in op dergelijk aanbod, want dit lijkt op oplichting, misbruik van vertrouwen en misbruik van de naam van de Gezinsbond.

Indien u in contact komt of reeds kwam met deze persoon, vragen we u om de politie van Roeselare hieromtrent te verwittigen.

Politie Roeselare Tel. Dringend: 101 | Tel. NIET dringend: 051-26 26 20.

Het bestuur van de Gezinsbond Roeselare is momenteel al op de hoogte van enkele gevallen, o.a. in de Koornstraat, Bataviawijk, ...

Houden jullie vrienden, buren, kennissen, maar ook niet-leden van de Gezinsbond hiervan op de hoogte, zodat dergelijke praktijken spoedig gestopt kunnen worden?