Kinderoppasdienst.be

Kinderoppasdienst.be

De kinderoppasdienst van de Gezinsbond vind je op meer dan 800 plaatsen in Vlaanderen en Brussel. Steeds vaker ook digitaal, in enkele muisklikken. Nu ook digitaal in Roeselare!
Zoek die babysitter dus niet te ver. Welkom!

 

VOOR OUDERS

3 redenen om voor ons te kiezen

Je kind vertrouw je niet aan eender wie toe. Elk van onze oppassers uit jouw buurt heeft een infogesprek gehad met onze plaatselijke kinderoppascoördinator.

Met de Gezinsbond zijn oppas én kind(eren) verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid. De babysitter is ook verzekerd voor de verplaatsing. Zo ga je pas écht zonder zorgen de deur uit.

De kinderoppascoördinator is je klankbord. Je weet dus altijd waar je achteraf terecht kan met vragen, opmerkingen of eventueel klachten.

Wil je online een babysitter aanvragen, registreer je dan eerst als nieuwe gebruiker. Via www.kinderoppasdienst.be klik je op ‘login als ouder’ en kan je een gebruikersprofiel aanmaken (mailadres en lidnummer ingeven). Op die manier krijg je dan toegang tot de webtoepassing van de kinderoppasdienst.

 

VOOR OPPASSERS

Ben je begaan met kinderen? Verdien je graag wat extra zakgeld dicht bij jou in de buurt? 15 of ouder? Dan is babysitten via de Gezinsbond misschien wel iets voor jou!

HOE WORD JE HET?

  • Registreer je via www.kinderoppasdienst.be als oppas. Klikken op login als oppasser en een mailadres opgeven.
  • Onze kinderoppascoördinator uit je buurt contacteert je snel voor een infogesprek.
  • Daarna wordt jouw profiel geactiveerd en krijg je aanvragen om in je buurt te babysitten.