Hedendaagse en Culinaire etiquette

Jullie worden van harte uitgenodigd naar een geanimeerde lezing van Franky Malbrancke.

De Heer Franky Malbrancke is technisch adviseur aan de hotelschool Ter Duinen van Koksijde en sommelier in Franse wijnen. Hij zal het hebben over hedendaagse en culinaire etiquette. 
Op een ludieke manier zal hij ons een opfrissing geven van de gedragsregels en leren we de voorrangregels en aanspreektitels. Je hoort er hoe je gasten op een stijlvolle manier ontvangt, hoe je een mooie tafel dresseert, wie waar zit aan tafel. Voor wie eerder gast is, hoor je welk geschenk je best meeneemt, hoe je je glas moet vasthouden of je servet gebruikt. Welke kleding doe je aan en wie gaat er nu eerst binnen? In onze huidige tijd en o zo druk leven mag zeker ook de GSM etiquette niet ontbreken,…

 

  • 14u00: Welkom met een kopje koffie
  • 14u20: De heer Franky Malbrancke aan het woord
  • Na de voordracht kan de jaarbeurs gratis bezocht worden
  • Toegang: gratis voor de leden van de Gezinsbond op vertoon van hun lidkaart

 

Meer info via volgende Link: 
Wanneer: 
dinsdag, 5 november, 2019 - 14:00

details volgen

Waar: 

Expo Roeselare - Diksmuidsesteenweg 400 - 8800 Roeselare