Rupsje nooit genoeg - 20210620

Dit is een voorstelling die oorspronkelijk op 21 maart stond geprogrammeerd maar werd verschoven naar 20 juni.

Dit is een voorstelling die oorspronkelijk op 20 juni stond geprogrammeerd maar werd verschoven naar 19 september. Tickets blijven geldig.

 

De hartverwarmende familievoorstelling ‘Rupsje Nooitgenoeg’ is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle.
In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.
De bestseller ‘Rupsje Nooitgenoeg’ van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. ‘Rupsje Nooitgenoeg’ is een feest voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar
Speelduur: 55 minuten (zonder pauze)

 

Meer info: www.event-team.be

 

Meer info via volgende Link: 
Wanneer: 
zondag, 19 september, 2021 - 14:30
Waar: 

CC De Leest, St Jorisstraat 62, 8870 Izegem

Prijs Leden: 
€ 19,50
10% korting op lidkaart Gezinsbond
Hoe inschrijven: